Всичко, което мразим в маратонките в днешни дни

Image of sport shoes

 Image of suit with trainersДа, и ние като вас обичаме маратонките. Те са неизменна част от нашия гардероб. И дори най-изисканата дама има поне един чифт маратонки, защото тя държи на спорта, обича да се разхожда сред природата, а и все пак има и приятелки, с които предпочита да обикаля парковете пред баровете.

И все пак, има и няколко неща, които силно мразим в маратонките и по повод маратонките в днешни дни…Ето част от тези неща, за които се сещаме на пръв почит:

1. Непрекъснатият поток от селфита с маратонки

Те са или прекалено екстремни и се притесняваме дали това няма да е поредната жертва на манията по самосничката, или са с акцент върху бранда на маратонките. Е, какво като жена ти си е купила Адидас кецове? Трябва ли да го споделяме с цялата социална мрежа?

2. Прекалено много реплики на пазара

Честно казано в днешни дни е трудно да преценим вече кое е реплика, кое оригинален чифт маратонки. Някои имитации са толкова добри, че е нужно време да ги поносим, за да осъзнаем, че сме попаднали на менте и това не е точно разпродажба, а ниска цена за маратонки, които не са нито Найк, нито Пума…

3. Брандове от висшата мода да правят маратонки

Чудим се каква точно е била целта я на Шанел, я на Гучи да правят спортни стоки? Те са си чудесни на червения килим с бляскавите тоалети за специални поводи. Та нали по тази логика утре други ден на някой парад на висшата мода Адидас ще решат да излезнат с бален тоалет. Отново ще имаме комична картинка и отново няма да имаме обяснение за нея.

4. Десетките чифтове маратонки в един дамски гардероб

Да, жените са луди на тема обувки, но става въпрос за обувки, не за маратонки. Някак нелепо е за една дама да държи десетки чифтове спортни обувки в шкафа си, вместо да заложи на повече рокли, бижута и т.н. Дори един мъж, който да държи на спортния стил, не би си позволил такова разхищение и на пари, и на място в гардероба.

5. Маратонки с официални дрехи всеки ден

[bctt tweet=“Да, тренд в модата днес е да носим елегантна връхна дреха с кецове или рокля с маратонки.“ username=““]

Но това е само тенденция, с която евентуално да експериментираме петък вечер или през уикенда. Нелепо е да я практикуваме постоянно и на всеки повод.

Нали не очаквате вашият бизнес инвеститор да ви похвали за знанието на всички модни тенденции, ако на среща с него се появите с гуменки и впита пола с висока талия?

А сега не по темата, нещо, което всъщност ни харесва за маратонките днес е, че можем да ги намерим на ниски цени и в перфектно оригинално и качествено състояние. Например тук  – SPORTFASTER – оригинални маратонки на ниски цени е вече мисия възможна.  

Сподели чрез: