Как да различим оригинални маратонки от реплики

originalni maratonki ot sportfaster (6)

Знаете ли, че Adidas е една от трите най-популярни марки за спортни дрехи и оригинални маратонки в света? Говорим за стоки от средна ценова категория и високо, често луксозно качество. Не е изненадващо, че маратонките им толкова често се фалшифицират и се продават като истински на същата солидна цена.
Днес решихме да помогнем на нашите читатели да сложат край на този въпрос веднъж завинаги.

И така, как можете да различите оригинални маратонки Adidas дори от добро копие?

originalni maratonki ot sportfaster (3)

Оригинални маратонки Адидас и реплики По-долу даваме осем основни критерия, от които трябва да започнете при избора. Между другото, ние не измисляме нищо ново. Цялата информация, предоставена от нас, е свободно достъпна на официалния уебсайт на Adidas.

Сериен номер

Сравняване на числата отляво и отдясно на кръста. Това е може би един от основните критерии за достоверност в момента. За да разберете дали маратонките са оригинални, трябва да разгледате внимателно вътрешната част на информационния пластир. Сравнете етикетите на двете обувки. В случай, че номерата са различни вдясно и вляво, имате почти 100% Adidas.

Въпреки това, ако серийният номер съвпада, не забравяйте да погледнете копието. Марката никога не дублира серийни номера!

Освен това трябва да проверите посочения номер в кутията, която се доставят. Така че, редът на номерата на вътрешния етикет и на кутията винаги трябва да съвпада.

MADE IN CHINA не означава Реплика

Оригинални аратонки „Made in China“

Погледнете етикета! Отминаха дните, когато фразата „Произведено в Китай“ беше почти признание за имитация. Много луксозни марки отдавна са прехвърлили цялата или част от производството в Китай и други страни от третия свят. От 1994 г. Adidas премести основния капацитет в редица такива държави. За съжаление желаното „Произведено в Германия“ вече не може да се види на маратонки, дори във фирмения магазин. Това обаче не бива да ви плаши.

Баркодът на продуктите на компанията, независимо от страната на произход на стоките, съдържа немски код, тоест първите три цифри трябва да са от 400 до 440.

Разбира се, много хора искат да си купят качествен чифт на евтина цена. но не забравяйте, че това не е възможно. Брандиран артикул просто не може да бъде евтин, дори от използваната категория. И това не е само високото име на компанията и качеството на продукта.

За производството на маркови маратонки Adidas се използват най-добрите материали и технологии. А известни модни дизайнери участват в създаването на нови колекции.

Лого на Adidas

Оригинални лога на Adidas

Официални лога. Има толкова много странни фалшиви лога, които светът е виждал. Често обаче те много, много приличат на истински. Тук също има разлики. На маратонките на Adidas оригиналното лого в никакъв случай не е залепено! Винаги е издълбан в езика на обувката.
Освен това, след като носите обувките си дори няколко седмици, най-накрая ще разберете дали имате истински чифт. Така че, в случай на копие, логото неизбежно бързо ще се износва.

Шевове

Качеството на завършването на шева също може да ви помогне при покупката. Марковите артикули имат висококачествени, прави шевове, докато повечето фалшификати, дори и най-евтините маратонки, имат шевове с лошо качество с недовършени шевове. Обърнете внимание на стърчащите конци и разхлабените краища на конеца. Това не може да бъде в оригиналите, както и следи от лепило. Шевовете на оригиналната обувка са твърди, гладки и спретнати. Невъзможно е да им се намери недостатък нито от техническа, нито от визуална страна.

Врзъки

Накой модели оригинални маратонки Adidas имат още един резервен чифт връзки, които са добре сгънати и добре опаковани. Слагат се в кутията. Когато купувате такива маратонки, липсата на резервни връзки трябва да Ви насочи, че това е реплика. Много производители на фалшификати обаче също започнаха да добавят 2 вида връзки. Ето защо може да не е най-важният критерий при опит за разграничаване на оригинала.

Друг момент, на който си струва да се обърне внимание, е материалът, от който са направени отворите за връзките. Само по-старите модели са имали метални отвори. На свой ред всички нови модели (без изключение) се произвеждат с неметални отвори.

Цветен спектър

Оригинални разцветки на маратонки Adidas Gazelle

Друг добър начин да откриете фалшификат. Ако се съмнявате в избора, отидете на официалния уебсайт и сравнете цвета, цвета или щампата на маратонките с тези, които сте избрали. Ако такев цвят не е представен на официалния уебсайт, значи сте намерили имитация. Често фалшификатите се шият с малки промени, например те могат да добавят друга ивица в дизайна или да променят цвета като цяло.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

За съжаление, когато нещо ни харесва много, забравяме за предпазливостта и можем да извършим необмислено действие. Много е лесно да си купите реплика, защото тя може да бъде не по-малко красива от оригинала. Но помислете, защо да плащате една и съща цена и да получите нискокачествени маратонки? Така че, когато купувате маратонки, се ръководете не само от емоциите, но и от общото впечатление. Дори ако имате макко съмнение или постоянно ви се предлага продукт, по-добре е да откажете покупката и да го потърсите на по-надеждно място с добра репутация.

Предлагаме Ви да посетите онлайн магазин SportFaster.com, където ще получите повече от качествено обслужване. СпортФастър е сайт за маратонки и анцузи100% Оригинални!

Сподели чрез: