Защо да изберем маратонки Nike Air Max 270

оригинални маратонки nike air max 270

Характеристики на продукта Nike Air Max 270:

 • Висок комфорт при носене благодарение на големия въздушен елемент в подметката
 • Оказва се стегнато
 • Подплата с тясно прилягане се адаптира към стъпалото
 • Вентилация чрез мрежести елементи
 • Може да се комбинира по много начини
 • Предлага се и в детски размери

Намерете своите Nike Air Max 270 в разпродажба

Броят на изданията на 270 се увеличава почти всяка седмица. Междувременно Nike представи своите нови лайфстайл маратонки в множество цветове и дизайни. В допълнение към класическата мрежеста версия има и версия Flyknit, премиум кожена версия и няколко цвята в детски размери. Гарантирано ще намерите любимия си Air Max 270 във всеки размер. Само с едно щракване нашият преглед ви дава достъп до над 50 онлайн магазина, чийто асортимент можете да филтрирате според размера на обувките си. Там веднага можете да видите къде се предлага обувката на най-ниската цена. Има добри новини за ловците на изгодни цени, които обмислят закупуване на маратонки Nike Air Max 270. Маратонките с всякакъв размер често се предлагат на значително намалена цена чрез свързаните онлайн магазини. Можете да спестите до 50%! Независимо дали Air Max 270 за жени или мъже!

Nike разбива нова почва с Air Max 270

През 1987 г. започва нова ера за Swoosh. Когато идеята на Тинкър Хатфийлд, първият видим въздушен балон, се появи в света на маратонките. Колко отличителен е бил този дизайн може да се види около 30 години по-късно. Докато класиката в един от цветовете на OG все още принадлежи към всяка подходяща колекция маратонки, семейството Air, основано по това време, оттогава създаде множество нови и по-модерни силуети Air Max. През 2018 г. Nike най-накрая представи Air Max 270, все още младият член на популярното семейство Nike Air Max. Това, което веднага се забелязва в това, е неговият оголен въздушен блок на 270 градуса. Той измерва впечатляващите 32 милиметра, което също е световен рекорд за Air Max. Никой друг Air Max не е имал по-голям въздушен балон досега. „Голямото е красиво“ беше мотото на Nike в този случай. Всъщност огромният елемент на петата привлича вниманието на всички, особено когато контрастира с останалата част от обувката по отношение на цвета.

История на маратонки NIKE AIR MAX

Вдъхновението за Nike Air Max 270 идва от две истински класики на Air. В началото на 90-те Air Max 93 вече имаше 270-градусова възглавница, която обаче беше скрита малко повече в конструкцията на подметката и не беше пряко свързана с асфалта. Подплатеният чорап може да се намери и като дизайнерски елемент на AM93. Така че е съвсем логично Nike да вземе един от най-известните цветове AM93 с изданието „Dusty Cactus“ на Air Max 270 и да го прехвърли в новия си модел. Старите фенове на Air Max ще разпознаят в това едновременно елементите на Air Max 180. Това, което беше премиера тогава, Air Unit, видим отдолу през външната подметка, сега е стилна препратка към собствената история на Air Max на компанията. Следователно Nike Air Max 270 „Ultramarine“ трябва да бъде само въпрос на време. Истинска изненада е колко добре тук работи комбинацията от стари модели и модерен дизайн на маратонки. Въпреки че хибридните модели често срещат трудности, точно това е подходът, избран за Nike Air Max 270. В крайна сметка маратонката Nike Air Max 270 не само предоставя съвременна актуализация на класическите стилове от 90 -те, но и отваря нова глава в историята на Air Max.

Актуализация на стила: Nike Air Max 270 React

Големият успех на Air Max 270 – все пак най-продаваната маратонка Nike през 2019 г. – със сигурност обяснява защо скоро получи допълнителни варианти на модели и подобрения от Nike. Хибридният модел Air Max 270 React, представен през лятото на 2019 г., също взе популярния Air Max за свой модел. Комбинацията от визуално впечатляващия Air Unit на Air Max 270 и междинна подметка, пълна с React пяна, беше истинска иновация по онова време. Тук две технологии на практика се обединиха в нова лайфстайл маратонка. Според Nike предимствата са подобрено усещане, повече гъвкавост и по-ниско тегло в сравнение с нормалния Air Max 270. Премиерните цветове на Air Max 270 React взеха акценти от историята на изкуството и дизайна, като естетиката на немската школа Bauhaus Идол. Това може да се види и в асиметричното блокиране на цветовете.

Често задавани въпроси относно Nike Air Max 270?

 • Прилягането на Nike Air Max 270 е плътно и тънко. В зависимост от формата на крака, трябва да поръчате с един размер по -голям.
 • Купете Nike Air Max 270 на разпродажба?
 • В SPORTFASTER.COM можете да намерите евтини Nike Air Max 270.
 • Кои са най-горещите цветове на Nike Air Max 270?
 • Бяло, черно или синьо са най-горещите цветове на Nike Air Max 270.
 • Мога ли да купя Nike Air Max 270 на сметка?
Сподели чрез: