Модерни маратонки през 2021: 6 горещи тенденции

Маратонките, както и дънките – никога не излизат от мода. Днес нито един гардероб не се счита за пълен, аков него няма поне 1 чифт оригинални маратонки и маркови дънки . Спомняте ли си колко скептичен беше Карл Лагерфелд към спортното облекло? И тогава Бам и Кара Делевин излизат на модния подиум с булчинска рокля и – „О, ужас!“ в маратонки! И това беше през далечната 2014 година.

В продължение на много години преди това момичетата по целия свят са комбинирали маратонки с поли, рокли и всичко друго. И не е изненадващо, че днес водещите дизайнери не пропускат възможността да пуснат чисто нов чифт маркови маратонки.

Маратонки, които ще бъдат на мода през 2021г.

  • Бели маратонки и кецове в ярки сочни цветове;
  • Модели в стил 80-те;
  • Модели в стил футболни обувки;
  • Дамски маратонки и кецове с различни детайли;
  • Кецове на платформа.
  • Бели кецове – хит на 2021 година

Бели маратонки

Моделите „в бяло“ няма да отстъпват на другите цветове. Бялото е основен и универсален цвят; можете да носите дрехи във всякаква цветова гама с бели маратонки. Поне в наше време (преди белите обувки се носеха изключително с нещо бяло или бежово). Белите кецове са подходящи по всяко време на годината и за всички сезони, освен може би в киша и дъжд. Що се отнася до стила, то тук е вашият изход – дали ще са маратонки на платформа, с връзки или с велкро закопчаване, със или без цветни декоративни елементи.

Модели в стил 80-те

Дизайнерите си спомниха емблематичните модели маратонки от 80-те, помислиха как да ги надстроят и решиха да оставят всичко както е било. Марката Coach предлага да носите тези маратонки с разноцветни чорапи или наедрени плетени чорапи в неутрални нюанси: с този или подобен ретро модел можете да получите много стилен външен вид. Съчетайте маратонките си от 80-те с широки дънки, извънгабаритно вълнено палто, дълъг шал и чанта.

Модели тип футболни обувки

Модели, наподобяващи футболни обувки. В есенно-зимните колекции за 2021 има много модели, които наподобяват класически футболни маратонки – ниски, с шипове на подметката, със заоблен пръст. Дизайнерите сякаш ни намекват, че ежедневието и спорта са неразделни.

Модели маратонки в ярки цветове

Модели в ярки цветове Маратонки и кецове в сочни нюанси са на мода от няколко сезона и изглежда, че сега ще бъде точно така завинаги. И сега говорим не само за обувки за ходене, но и за специализирани модели за различни спортове. Спортните обувки и дрехи с наситени цветове подсъзнателно се свързват с ярките цветове на дивата природа. Ярките цветове като че ли ни създадоха за здравословен начин на живот, където тренировките и спорта са неразделна част от него.

Дамски маратонки и кецове с декоративни елементи 2021г .

Всички видове кристали, камъни, тъкани, нитове, тръни, пайети и … да, всичко! И ако по-рано подобни модели биха могли да бъдат объркани с евтин китайски фалшификат от пазара зад ъгъла, днес това е гореща тенденция! Така че, ако носите тези маратонки правилно, тогава можете да получите добър и стилен спортен вид.

Модни маратонки есен-зима 2021 – с платформа

Задължително е, почти като бели маратонки. Кецовете на платформа са особено добри за тези, които обичат интелигентните ежедневни – те са направени точно за вас. Удобен, универсален, нещо като пета, но не губите стабилност. Моделите на платформата изглеждат добре както с тесни дънки, така и с широки, и с бизнес костюм, и с тясна пола. Може би затова не оставят толкова дълго модния подиум и гримьорните ни?

Уважаващите себе си марки се опитват да създадат неща, които биха били възможно най-удобни, с високо качество и които биха били достатъчни за много тренировки или разходки. Това е техният принос за дългосрочната работа на пазара. В крайна сметка, ако направите нещо добре, тогава клиентите ще се върнат при вас. И ние също сме много доволни от екологичната ориентация на спортното облекло. Много марки правят обувки за бягане от рециклирани материали, като PET бутилки и дори кутии за обувки, изработени от рециклирана хартия.

Защо не си вземете чифт чисто нови маратонки от онлайн магазин за маратонки SportFaster?

Сподели чрез: